O firmie

O firmie

Zakład Przetwórstwa Mięsnego PAMAS to firma rodzinna, zajmująca się 0d 2007 roku wytwarzaniem szlachetnej wędliny – SALAMI DŁUGO DOJRZEWAJĄCEGO.

Zdobyte na przestrzeni lat doświadczenie, które połączone z nowoczesną technologią, doborem wysokiej jakości surowców i dbałością o wyrób finalny daje konsumentom możliwość zapoznania się z produktami, które swoją oryginalnością, walorami smakowymi i wysokim standardem trafiają nawet w najbardziej wybredne gusta klientów.

Wieloletnia praktyka, wysoce wykwalifikowana kadra oraz nadzór specjalistów o międzynarodowym, kilkudziesięcioletnim doświadczeniu zapewniają jakość oraz bezpieczeństwo produkowanych wyrobów na najwyższym światowym poziomie. które spełniają standardy kontroli jakości HACCP.

Nasza droga do sukcesu to własne receptury, dobre przyprawy, wysokie kwalifikacje pracowników i ich osobiste zaangażowanie oraz szybkie reakcje na zmiany smaków i gustów klientów. Dzięki temu nasze wyroby znalazły uznanie odbiorców o najbardziej wyszukanych smakach w Polsce i za granicą.

Zapraszamy do współpracy!

Powrót na górę strony
Zrozumiałem

UWAGA! Ten serwis używa cookies i podobnych technologii.

Brak zmiany ustawienia przeglądarki oznacza zgodę na to. Czytaj więcej…