„Europejski Fundusz Rolny na rzecz Rozwoju Obszarów Wiejskich: Europa inwestująca w obszary wiejskie”.

Operacja mająca na celu: poprawę jakości produktów w Zakładzie Przetwórstwa Mięsa współfinansowana jest ze środków Unii Europejskiej w ramach działania 4.2 „Wsparcie inwestycji w przetwarzanie produktów rolnych, obrót nimi lub ich rozwój” Programu Rozwoju Obszarów Wiejskich na lata 2014 – 2020.
Przewidywane wyniki operacji: wprowadzenie innowacyjności technologii, poprawa jakości produkcji, automatyzacja procesów produkcji, obniżenie jednostkowych kosztów produkcji, wzrost wartości dodanej podstawowej produkcji i wzrost konkurencyjności firmy na rynku.

Salami premium

w osłonkach

Salami lux z indyka

Mięso wieprzowe i indycze, średnio rozdrobnione,
długo dojrzewające w sztucznej osłonce

Numer katalogowy 001 Kaliber 80 mm Przybliżona masa netto 2,2 kg Opakowanie folia perforowana
Termin 60 dni Opakowanie zbiorcze karton 3 szt. / E2 - 8 szt. Temperatura przechowywania 6-16°C

Salami lux z indyka
Salami tradycyjne

Salami tradycyjne

Mięso wieprzowe, średnio rozdrobnione,
długo dojrzewające w sztucznej osłonce

Numer katalogowy 002 Kaliber 80 mm Przybliżona masa netto 2,2 kg Opakowanie folia perforowana
Termin 60 dni Opakowanie zbiorcze karton 3 szt. / E2 - 8 szt. Temperatura przechowywania 6-16°C

Salami rogal premium

Mięso wieprzowe i indycze, średnio rozdrobnione,
długo dojrzewające w sztucznej osłonce

Numer katalogowy 005 Kaliber 70 mm Przybliżona masa netto 1,6 kg Opakowanie folia perforowana
Termin 60 dni Opakowanie zbiorcze karton 3 szt. / E2 - 10 szt. Temperatura przechowywania 6-16°C

Salami bumerang
Salami brązowe wyborowe

Salami brązowe wyborowe

Mięso wieprzowe, średnio rozdrobnione,
długo dojrzewające w sztucznej osłonce

Numer katalogowy 007 Kaliber 80 mm Przybliżona masa netto 2,2 kg Opakowanie folia perforowana
Termin 60 dni Opakowanie zbiorcze karton 3 szt. / E2 - 8 szt. Temperatura przechowywania 6-16°C

Salami Pamas luksusowe

Mięso wieprzowe, średnio rozdrobnione,
długo dojrzewające w sztucznej osłonce

Numer katalogowy 009 Kaliber 60 mm Przybliżona masa netto 0,5 kg Opakowanie folia perforowana
Termin 60 dni Opakowanie zbiorcze karton 18 szt. / E2 - 46 szt.

Salami Edel

Mięso wieprzowe, średnio rozdrobnione,
długo dojrzewające w sztucznej osłonce

Numer katalogowy 010 Kaliber 85 mm Przybliżona masa netto 2,3 kg Opakowanie folia perforowana
Termin 60 dni Opakowanie zbiorcze karton 3 szt. / E2 - 8 szt.

Kindziuk Pamas

Mięso wieprzowe, długo dojrzewające w sztucznej osłonce

Numer katalogowy 041 Kaliber 70 mm Przybliżona masa netto 1,0 kg Opakowanie folia perforowana
Termin 60 dni Opakowanie zbiorcze karton 7 szt. / E2 - 20 szt.

Chorizo Tapas

Mięso wieprzowe, długo dojrzewające w sztucznej osłonce

Numer katalogowy 040 Kaliber 70 mm Przybliżona masa netto 1,0 kg Opakowanie folia perforowana
Termin 60 dni Opakowanie zbiorcze karton 7 szt. / E2 - 20 szt.

Salami lux z indyka

Mięso wieprzowe i indycze, średnio rozdrobnione,
długo dojrzewające w sztucznej osłonce

Numer katalogowy 001 Kaliber 80 mm Przybliżona masa netto 2,2 kg Opakowanie folia perforowana
Termin 60 dni Opakowanie zbiorcze karton 3 szt. / E2 - 8 szt. Temperatura przechowywania 6-16°C

Salami lux z indyka

Salami tradycyjne

Mięso wieprzowe, średnio rozdrobnione,
długo dojrzewające w sztucznej osłonce

Numer katalogowy 002 Kaliber 80 mm Przybliżona masa netto 2,2 kg Opakowanie folia perforowana
Termin 60 dni Opakowanie zbiorcze karton 3 szt. / E2 - 8 szt. Temperatura przechowywania 6-16°C

Salami tradycyjne

Salami rogal premium

Mięso wieprzowe i indycze, średnio rozdrobnione,
długo dojrzewające w sztucznej osłonce

Numer katalogowy 005 Kaliber 70 mm Przybliżona masa netto 1,6 kg Opakowanie folia perforowana
Termin 60 dni Opakowanie zbiorcze karton 3 szt. / E2 - 8 szt. Temperatura przechowywania 6-16°C

Salami bumerang

Salami brązowe wyborowe

Mięso wieprzowe, średnio rozdrobnione,
długo dojrzewające w sztucznej osłonce

Numer katalogowy 007 Kaliber 80 mm Przybliżona masa netto 2,2 kg Opakowanie folia perforowana
Termin 60 dni Opakowanie zbiorcze karton 3 szt. / E2 - 8 szt. Temperatura przechowywania 6-16°C

Salami brązowe wyborowe

Salami Pamas luksusowe

Mięso wieprzowe, średnio rozdrobnione,
długo dojrzewające w sztucznej osłonce

Numer katalogowy 009 Kaliber 60 mm Przybliżona masa netto 0,5 kg Opakowanie folia perforowana
Termin 60 dni Opakowanie zbiorcze karton 18 szt. / E2 - 46 szt.

Salami Edel

Mięso wieprzowe, średnio rozdrobnione,
długo dojrzewające w sztucznej osłonce

Numer katalogowy 010 Kaliber 85 mm Przybliżona masa netto 2,3 kg Opakowanie folia perforowana
Termin 60 dni Opakowanie zbiorcze karton 3 szt. / E2 - 8 szt.

Kindziuk Pams

Mięso wieprzowe, długo dojrzewające w sztucznej osłonce

Numer katalogowy 041 Kaliber 70 mm Przybliżona masa netto 1,0 kg Opakowanie folia perforowana
Termin 60 dni Opakowanie zbiorcze karton 7 szt. / E2 - 20 szt.

Chorizo Tapas

Mięso wieprzowe, długo dojrzewające w sztucznej osłonce

Numer katalogowy 04o Kaliber 70 mm Przybliżona masa netto 1,0 kg Opakowanie folia perforowana
Termin 60 dni Opakowanie zbiorcze karton 7 szt. / E2 - 20 szt.

Powrót na górę strony
Zrozumiałem

UWAGA! Ten serwis używa cookies i podobnych technologii.

Brak zmiany ustawienia przeglądarki oznacza zgodę na to. Czytaj więcej…